Var går gränsen?

Vet du hur nyfikenhet känns när den fyller upp hela kroppen? När varje sinne längtar efter att utforska. Krippen vibrerar av lust att förlora sig i förnimmelse. Frågan “var går gränsen?” bränner bakom bröstbenet. 

Var går gränsen för vad jag har lust att utforska tillsammans med dig? Finns det en gräns? Längtan att närma mig gränsen, fantasin om att överskrida den, är samma skräckblandade längtan som ibland får kroppen att kännas som ett fängelsegaller mellan mig och världsalltet. 

Jag längtar efter upplösning, men samtidigt efter att definiera tydliga gränser för mig själv genom att låta dig, din hud, din sfär, ditt liv bli den kontaktyta som skapar kontrast i skillnaderna mellan vår respektive natur, så att vi blir tydligare i oss själva när vi pressas emot varandra. 

Jag älskar tanken på att definiera varandras konturer. Det väcker nyfikenheten som ingenting annat, att föreställa mig hur dessa konturer flyter i föränderlighet. Den tar hela kroppen i besittning och öppnar upp. Välkomnande, sökande, accepterande. Nyfikenheten både förankrar mig och gör mig fri. 

Kärlek och nyfikenhet,

Winterdragon

Published by Winterdragon

Leave a Reply